Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
Продавам смартфон Xiaomi redmi 12c 3 ram 32 rom
100лв.

Продавам смартфон Xiaomi redmi 12C 3 гб. Рам 32 гб. Ром, телефона е чисто нов отворен е само за да се види